Sunday, April 18, 2021
Online salg af medlemskaber
Minimize

Præcis som med den tidligere version af eClub Online Salg, er Online Salg en service som er fuldt integreret med din eClub installation. De medlemskaber, som klubben opretter i eClub, vil derfor omgående være til salg på klubbens hjemmeside. På samme måde vil medlemmer, der tegner medlemskab via hjemmesiden, samtidig blive oprettet i eClub.

Med eClub Online Salg får man altså et effektivt, moderne og sikkert kampagneværktøj, der vil kunne øge salget til nye medlemmer og eksisterende medlemmer.

Hvad er forskellen på den nye eClub Online Salg og den 'gamle'?

Ud over nyt design som gør den nye version mere brugervenlig end den 'gamle', giver den nye version mulighed for Online Salg og registrering uden straks betaling. Det betyder at medlemmerne blot betaler for medlemsskabet, når de alligevel kommer ned i klubben for at få udleveret medlemskort.

Man kan således få eClub Online Salg af medlemskaber uden at være nødsaget til at lave rammeaftale med selvstændig betalingsformidler samt indløsningsaftale med NETS.

Altså - man har mulighed for at tilbyde eksisterende og nye medlemmer Online køb af medlemskaber uden nogen meromkostning for klubben.

Med den nye eClub Online Salg er der selvfølgelig også fortsat mulighed for kredit kort betaling (straks betaling). Man kan nu benytte følgende betalingskort, som kan slås fra og til individuelt alt efter hvilke indløsningsaftaler man har - VISA, Amex, Diners, Mastercard, Dankort.


Hvordan virker det?:

 • Nye medlemmer kan oprette medlemskab på internettet direkte i eClub, og såfremt man har en aftale med selvstændig betalingsformidler og indløsningsaftale med NETS samtidig gennemføre betalingen med kreditkort.
 • Eksisterende medlemmer kan forny og betale medlemskaber på internettet, direkte i eClub-installationen eller blot forny medlemskaber og betale nede i klubben - såfremt klubben har valgt ikke at have aftale med selvstændig betalingsformidler og indløsningsaftale med NETS.
 • Nye, kommende klubber kan starte salg af medlemskaber flere måneder inden klubben åbner (pre-sale).
 • Man kan oprette effektive mail-, banner- eller Googlekampagner, med link direkte til eClub Online Salg på klubben's hjemmeside.
 • Hvis man ikke ønsker at lade nye medlemmer købe medlemskab online, så kan man blot nøjes med at lade eksisterende medlemmer forny/købe deres medlemskab online.
 • eClub Online Salg lever fuldt op alle gældende sikkerhedskrav og er godkendt af NETS.                                      

Hvad kræver det og hvad koster det?

Der er to muligheder - enten med eller uden kredit kort betaling (straks betaling).

Uden straks betaling

 • Eneste krav for at få eClub Online Salg uden straks betaling er, at man har tegnet eClub licensaftale med eClub Online Salg inkluderet. For eksisterende eClub kunder er der således ingen meromkostninger forbundet med eClub Online Salg uden straks betaling.

Med straks betaling

 • Klubben skal have tegnet eClub licens aftale med eClub Online Salg inkluderet.

ProCard kan guide med oprettelser hos NETS og Payex. Behandlingstiden hos NETS og PayEx kan være op til 8 uger. Det bør derfor gøres i god tid . Vi behandler naturligvis oprettelserne i den rækkefølge, som vi modtager tilmeldinger.

 • Oprettelse hos PayEx koster et engangsbeløb på kr. 1.500,-
 • Online Salg-modulet og abonnement hos betalingsformidleren, Payex, koster samlet kr. 600,- pr. mdr.
 • Der opkræves kr. 6,- pr. transaktion.

Kontakt ProCard Salg, hvis du vil vide mere og/eller hvis du ønsker at få den nye online salg sat op.
 

  
Privacy Statement  |  Terms Of Use
Copyright 1994-2013 by ProCard ApS