Sunday, April 18, 2021
Spar omkostningerne til NETS
Minimize

Benytter I eClub PBS modul? I så fald har I mulighed for at få dækket alle omkostningerne ved NETS Betalingsservice

NETS (tidl. PBS) betalingsservice er afgjort den mest effektive og solide måde at opkræve løbende medlemsskaber på. Betaling sker direkte fra medlemmets bankkonto, med efterfølgende udsendelse af betalingsoversigt (faktura). Prisændringer og bøder er intet problem, og NETS sender automatisk FI-kort ud ved afviste opkrævninger. Det er ikke uden grund, at man taler om fitnessbranchen før og efter PBS.

Det er sådan set kun prisen for at benytte betalingsservice, der er et problem. Det koster nemlig ca. 495 kr. som kvartalsabonnement + ca. 4,32 kr. pr. opkrævning. Dertil kommer 6,87 kr. for hvert FI-kort som benyttes. Dette kan for en gennemsnitsklub med 700 medlemmer og 20 månedlige FI-kort betyde en årlig omkostning på ca. 40.000 kr..

Viderefakturer NETS omkostninger
I har mulighed for at viderefakturere NETS omkostninger til medlemmerne. Gebyret opkræves separat og får sin egen linje i medlemmets betalingsoversigt. Størrelsen af gebyret fastsættes af den enkelte klub, men gebyret opkræves enten for alle 'PBS'-medlemmer eller ingen.

Flere af vores kunder har nu i længere tid pålagt gebyret. Erfaringerne herfra er meget positive; medlemmerne har uden nævneværdige problemer accepteret gebyret, og klubbernes omkostninger i forbindelse med betalingsservice bliver nu dækket helt eller delvist.

Hvad kræver det, og er der nogen meromkostninger?

  • Eneste krav er, at klubben benytter NETS betalingsservice (tidl. PBS) og eClub PBS modul.
  • Funktionen leveres som en gratis opgradering til eClub PBS modul.
  • Der er en meromkostning på ca. 1 kr. pr. opkrævning for de ekstra tekst-linier som gebyret vil optage. Dette skal I være opmærksomme på, når I beslutter, hvad opkrævningsgebyret skal sættes til.

Ønsker I at vide mere om viderefakturering af opkrævningsgebyr og/eller implementering af dette, bedes I kontakte os på telefon: 33 32 45 45 eller e-mail: salg@procard.dk.

  
Privacy Statement  |  Terms Of Use
Copyright 1994-2013 by ProCard ApS