Sunday, April 18, 2021
eClub kurser
Minimize

Med eClub kurserne ønsker vi at opbygge og udvikle vore kunders og deres personales kompetencer i brugen af eClub. Der findes to kursus retninger; Receptionist og Back Office, der hver udbydes i to niveauer. Dermed retter eClub kurserne sig mod såvel nyansatte, der hurtigst muligt skal kunne bidrage i driften, som til de meget erfarne superbrugere, der vil helt i dybden med mulighederne indenfor økonomi, rapportering og kundeopfølgning.

Receptionist – Basis 
Basis kurset som receptionist giver dig en grundlæggende viden om brugen af eClub, således at du er i stand til at udføre daglige opgaver, såsom oprettelse af medlemmer, booke et medlem til hold, sælge varer mv.  Min. 7 deltagere, max 20.

Receptionist – Avanceret 
Det avancerede receptionist kursus giver dig en viden om de administrative opgaver der varetages i en reception. På kurset gennemgåes bl.a. aflysning af hold, bøder samt varelager administration. På kurset vil du også lære at forklare skæve PBS opkrævninger. CRM, herunder udsendelse af emails og SMS til medlemmer, vil også blive berørt. Min. 5 deltagere, max. 20.                                                                  

Back Office - Basis
Dette kursus giver dig en grundig gennemgang af eClub, med vægt på administrative opgaver for hele centret. Dette dækker bl.a. holdadministration, medlemshistorik, statistikker, samt håndtering af skyldnere. Kurset giver dig desuden en introduktion til den finansielle kerne eClub benytter. Min. 5 deltagere, max. 20.                      

Back Office – Avanceret
Dette kursus omhandler opgaver relateret til PBS og rykker. Derudover vil der gåes i dybden med statistikker og finansielle rapporter. Min. 5 deltagere, max. 20.       

Med en fast, lav kursusafgift på bare 500 kr. pr. deltager, garanterer vi mere end fuld valuta for pengene. Det er bare at finde det rigtige kursus, så er der masser af spændende udfordringer og viden at hente, selv for de mest erfarne brugere af eClub. Ring for yderligere information på telefon: 33 32 45 45.

 

  
Privacy Statement  |  Terms Of Use
Copyright 1994-2013 by ProCard ApS