Sunday, April 18, 2021
ProCard Hosting Service
Minimize

Optimal driftsikkerhed med ProCard Hosting Service

Ønsker I optimal driftsikkerhed, samtidig med at I slipper for selv at skulle håndtere backup, så er ProCard Hosting Service værd at overveje.

Ved ProCard Hosting Service flyttes din eClub database ud til vores hostingcenter, hvor vi varetager drift og vedligeholdelse. Servicen inkluderer daglig backup, løbende driftoptimering, antivirus, spamfilter, backup og firewall. Så hvad enten internettet svigter, jeres maskiner bliver stjålet eller i bliver udsat for ulykker som eksempelvis brand eller vandskade, så er I garanteret optimal datasikkerhed og driftsstabilitet af jeres eClub system.  Vores Hosting Service benyttes idag af over halvdelen af vores kunder, herunder Ullerslev Motionscenter samt kæderne Enjoy, Fitness One og Fitness World.

Per Sønder - Ullerslev Motionscenter siger om ProCard Hosting Service

”For os er driftsikkerhed, samt at vores data er intakt af største vigtighed. Vi valgte derfor at få ProCard Hosting Service inkluderet i vores eClub licensaftale, hvilket er en beslutning, vi er meget glade for, at vi tog.  Tidligere i år var vi desværre udsat for brand i klubben, og havde vi ikke haft ProCard Hosting Service, kunne vi have mistet al vores data og information om vores medlemmer og dermed hele vores forretningsgrundlag.  Så ud over at ProCard Hosting Service gør vores dagligdag nemmere ved, at vi ikke skal tænke på selv at tage backup, så sikrede det os imod tab af aktuel og forretningskritisk data og gjorde det muligt, til trods for at vi var uden center de første 14 dage efter branden, at ”komme” på eClub hjemmefra”.

Fordele ved ProCard Hosting Service

  • Optimal driftsikkerhed - uanset om klubbens computere bliver stjålet eller går ned, er det muligt med få timers varsel at få eClub op at køre igen - uden tab af data.
  • Backup af klubbens database bliver taget hver nat i tidsrummet 00-04 – klubben skal dermed ikke bekymre sig om at håndtere backup.
  • Online Booking og Online Salg vil fortsat virke, selvom internettet i klubben skulle svigte.
  • Fjernadministration er en integreret del af Hosting og man har dermed mulighed for at få adgang til klubbens eClub hvor som helst fra i verden.
  • Man sparer udgifter til køb af computer til database server og skal ikke bekymre sig om vedligeholdelse og sikring af denne.
  • Ingen ekstra omkostninger ved installation af eClub på nye/yderligere maskiner, da denne service er inkluderet i hosting licensen.
  • Strømbesparelse, da klubben ikke skal have en server computer kørende 24 timer i døgnet.

 

Hvad kræver det:

Eneste krav er, at klubben har en fast internetforbindelse.

For yderligere information, pris og/eller bestilling af Hosting Service kontakt os på telefon: 33324545.

 

 

  
Privacy Statement  |  Terms Of Use
Copyright 1994-2013 by ProCard ApS