Thursday, May 13, 2021
Hardware
Minimize

Bookingterminal - Yuno AIO

Yuno AIO er touchskærm, computer og kortlæser i een enhed.

eClub booking-modul indeholder en særlig applikation til denne enhed,  så medlemmerne selv kan administrere deres bookinger og fremmøde til hold.

Terminalen leveres med fod, som også er mulig at benytte til vægophæng på Toccaren. Det er også muligt at få anden type beslag til ophængning af Toccare og A300 terminalerne som ekstraudstyr.

Klik her for stort billede

 

 

Webcam

Med et webcam installeret, kan personalet tage og gemme et billede af det enkelte medlem. Webcam'et kan f.eks. placeres ovenpå skærmen på kunde-computeren eller på en arm ved den computer, hvor I opretter nye medlemmer.

Adgangskontrol:
Når et medlem kører sit medlemskort igennem kortlæseren ved fremmøde, vises dennes billede på personale-computeren. Derved er det let for personalet at afsløre misbrug af medlemsskaber.

Kundeopfølgning:
Billeder af det enkelte medlem benyttes også i eClub's modul til kundeopfølgning (CRM-modulet). Her har instruktører og andet personale adgang til medlemmets personlige log, hvor ønsker og mål med træningen er gemt sammen med billedet. Meningen er, at personalet hermed skal kunne give medlemmerne en mere vedkommende og personlig betjening, selv i store centre.

Klik her for stort billede

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Forrige side

  
Privacy Statement  |  Terms Of Use
Copyright 1994-2013 by ProCard ApS